Röster om oss (föräldrar):

”Vi har i många år haft förmånen att få vara en del av Ödåkra Lek & Lär förskola. Vår äldsta son skolades in 2012 och vår yngsta 2014. I denna villa ryms det otroligt mycket kärlek och engagemang. Att förskolan är just liten tilltalade oss väldigt mycket då det känns som att detta skapar en familjär och trygg känsla för såväl barnen som för oss föräldrar.

Pedagogerna har alltid varit lyhörda och barngrupperna har alltid arbetat med spännande och lärorika teman. Våra barn har tyckt om att vara ute och här är utomhusmiljön också ett stort plus. På stora ytor erbjuds barnen ett brett utbud av aktiviteter. Och här kommer även Mulleverksamheten in, detta är också något båda barnen uppskattat. Att med sin ryggsäck på ryggen bege sig ut på upptäcktsfärd i naturen. Trots att båda barnen nu gått över till skolans värld, hör man fortfarande ofta berättelser om vad de upptäckte och lärde sig på sina Mulleäventyr.

Att vi valde just denna förskola är och kommer för alltid vara ett av de bästa besluten vi tagit. Att våra barn dagligen fått möta positiva, trygga och inspirerande pedagoger är en del av grunden till att våra barn är just de trygga och nyfikna individer som de är!”

Andreas & Anna

”Text kommer!”

2

”Text kommer!”

3

E-postadress

Postadress

Ödåkra Lek & Lär förskola
Frostgatan 112 A
254 75 Ödåkra

Telefonnummer

Tel: 0708-20 27 44